Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

OneLessDrop håller sladdarna kvar på skrivbordet

Har du haft problem med att strömkabeln till datorn eller telefonen inte vill ligga kvar på bordet när den inte är inkopplad? OneLessDrop löser det på ett snyggt sätt.

OneLessDrop är ett nytt Kickstarterprojekt för att skapa en smart produkt som håller dina laddningssladdar på plats även när de inte är inkopplade.

Lägsta summan för att stödja projektet (och i slutändan få en OneLessDrop levererad) är 25 dollar, men för att täcka internationell frakt behövs 10 dollar till.

Det fortsätter komma nya intressanta Kickstarterprojekt. Tidigare har vi nämn TikTok+LunaTik för att sätta iPod nano på armen. För den som inte är bekant med Kickstarter; det handlar om att ragga pengar för ett projekt genom att ett antal personer lovar att lägga en viss summa. Men man behöver bara betala om den totala målsumman uppnås.

Hemsida: OneLessDrop
[Via [url="http://www.macstories.net/news/onelessdrop-ke..."/]MacStories[/url]]

Kommentarer
9 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.