Premiär för DN+ dagstidningen för iPad

Nu får alla en möjlighet att läsa DN på ett helt nytt sätt. DN+ förenar det bästa med papperstidningen och webben”, säger DN:s chefredaktör och vd Gunilla Herlitz

Nyligen var det SVD som lanserade sin dagstidning i iPad version - till priset 28kr per nummer vilket skapade en del reaktioner i 99mac forumet (fler än 50 kommentarer).

Dagens Nyheters satsning är betydligt mer ambitiös - detta är inte en PDF-liknande version av tidningen som SvD utan här finns rörlig grafik och film inbyggt. 99mac har testat klicka runt i dagens nummer och den får helt klart godkänt.

Det kommer ta ett tag innan den ersätter den vanliga papperstidningen men som komplement eller fördjupning är den bra. Särskilt eftersom man kan gå tillbaka till gamla nummer efter att papperstidningen hamnat i återvinningen.

Fakta:

  • Köp prenumeration eller lösnummer direkt i DN:s app.

  • Tidningen kommer att finnas att ladda ned senast från klockan 05 varje natt. Den uppdateras sedan fortlöpande.

  • Inom kort kommer prenumeranter på DN+ även att kunna läsa hela papperstidningen på nätet samt ta del av en rad andra funktioner som är under utveckling.

  • En prenumeration på DN+ kostar 99 kronor per månad för den som redan har en papperstidningsprenumeration och 199 kronor per månad för övriga.

Läs mer på DN.se:
http://www.dn.se/nyheter/sverige/premiar-for-dn-1.1222715

Dagens Nyheter för iPad på AppStore:
http://itunes.apple.com/se/app/dn/id403485766?mt=8