Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

iTunes Store och fildelning fortsätter att öka

Apples iTunes Store fortsätter att växa. I tisdags meddelade Apple att de sålt 3 miljarder låtar och de kapar stadigt åt sig större marknadsandelar: Apple är numera den tredje största musiksäljaren i USA efter Wal-Mart och Best Buy. Album utan kopieringsskydd, som Apple säljer tillsammans med EMI, säljer bättre än de tidigare DRM-skyddade versionerna.

Något som också fortsätter att växa är fildelning. Enligt en brittisk undersökning fildelar numera fler än någonsin tidigare. Siffrorna varierar i de olika åldersgrupperna, från 57% som någonsin fildelat i gruppen 13-17 år, till 24% för de som är 45+ år, men oavsett ålder ökade antalet fildelare jämfört med tidigare. Fildelningens effekter på musikförsäljning är omdebatterad, men i undersökningen uppger 76% av de som fildelar att de spenderar lika mycket eller mer pengar på musik jämfört med tidigare.

Läs mer hos Ars Technica:

iTunes Store rings up 3 billionth song
Unauthorized music downloading hits record levels in UK

Kommentarer
132 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.