Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

EISA belönar Apple för iPod

<BR><center><a href=http://99mac.com/forum/showthread.php?s=&postid=226619><img src=/nyhetsbilder/EISA_ipod.jpg border=0></a></center>

EISA (European Imaging and Sound Association) är en av Europas största organisation för tidningar som skriver om multimedia i alla dess former. Organisationen utser och belönar årligen ett antal nya produkter som de anser ha betytt mycket för konsumenterna och den elektroniska sektorn. Faktorer som bland annat belönas är nytänkande, design, ergonomi och valuta för pengarna. Apple har fått denna belöning två gånger tidigare. Först belönades företaget år 2000 för iMac DV (bästa multimedieprodukt) och två år senare för Final Cut Pro (bästa produkt för videoredigering). I år är det alltså dags igen. Denna gång hyllas Apple för musikspelaren iPod. 50 tidningsredaktioner för ljud, mobil elektronik, video och foto, från 20 europeiska länder har gemensamt utsett iPod 30 GB till vinnare i ljud-klassen (Internet Audio).

Domarna sägs blivit särskilt imponerade av iPods stöd för den nya ljudkodeken AAC och dess nära integration med iTunes Music Store i USA. Apple hävdar att juryn ansåg att iPod kommer att vara tongivande för Internetmusikens framtid. I år delades priset för Bästa Internetljud ut för första gången, ett initiativ som återspeglar och på många sätt härrör från de enorma framsteg som Apple har gjort på detta område under det senaste året.

EISA Awards
Apples pressmeddelande

Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.