Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Keynote.se täcker keynotet live

Man behöver väl inte fråga vad Steve Jobs gör kl 18 på tisdag nästa vecka?
Frågan är vad du gör då?

Känner du för att få de absolut färskaste nyheterna från Expot och inte orkar vänta tills Apple lägger upp QuickTime-filmen? Suktar du en direktsänd täckning av Steves framförande är det till Keynote.se du ska bege dig. Keynote.se levererar det senaste, på sekunden, på svenska. Med 10 års erfarenhet av att skriva om Mac-världen i ryggen garanterar vi er att ni kommer få den bästa tänkbara rapporteringen denna sida Nordsjön. Vi kommer göra vårt bästa för att i realtid täcka det senaste. Vad som är tjo och vad som är tjim, vad som är blaj och vad som är lajbans. Vad kommer Steve tycka ur sin polokrage egentligen? Ingen vet.

För att hålla oss igång fram till tisdag nästa vecka så sitter vi fortfarande och filar på lite roliga grejer. En given kompanjon till varje keynote är Keynote-bingot. Steves manér, auran av rykten och år av tradition gör att allt är sig likt men ändå olikt. Perfekt för ett spel lämnat åt slump och chans! I år kommer vi förutom de självskrivna språken engelska, svenska och esperanto (+ ett gäng andra) även bjuda på ett superhemligt roligt språk som säkert kommer gå hem i nördkretsar. Håll er bänkade för den nya versionen som släpps inom kort.

Vi som skriver kommer hänga på irc-kanalen #keynote.seirc.freenode.net. Alla är välkomna dit och mingla och känna på stämningen. Vi har byggt en [url="http://chat.keynote.se]webbklient[/url] till chat-kanalen för er som inte är så hemma i irc-världen. Med den krävas det bara ett klick och ett fyndigt smeknamn för er att delta i gemenskapen. Det är något alldeles speciellt när ett drygt hundratal Mac-nördar samlas för att skrika ut sin ångest eller dela tårar av glädje. Självklart diskuteras efterspelet på 99mac.

Besök Keynote.se redan nu. Även om det riktigt gotta inte finns där än så kan man alltid roa sig med att minnas forna dagars keynotes. Vi har protokollen från keynoten på WWDC 2005 och framåt på sajten.

Välkomna till Keynote.se. Glöm inte att bokmärka RSS:en så ni inte glömmer bort er.
Hah! Hur skulle ni kunna?

OBS. Som påpekades i en annan tråd är det mycket riktigt kl 18 som det börjar och inget annat!

Kommentarer
43 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.