Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Vilket är ditt favoritspel på iPhone?

Det finns ju som bekant tonvis med spel för iPhone nu för tiden. Jag har testat ett antal och efter att spelat spelen från de större leverantörerna så har jag kommit fram till att även om Sim City och Need For Speed på iPhone är snygga produktioner så är det de små tillverkarna som verkligen ligger i framkanten.

Mina två favoriter just nu:

Doodle Jump. Ikonen säger inte mycket, och inte skärmdumparna heller, men detta är ett spel som bokstavligen talat är väldigt, väldigt svårt att tröttna på. Du kan också dela med dig av ditt egna poängrekord via Twitter, Facebook eller via Mail. Kul!

Min andra stora favorit är Angry Birds. Gjort av våra grannar i Öst (Hej Finland!) handlar det kort och gott om att en packe feta grisar muckat gräl med ett gäng fåglar. Fåglarna är, helt enkelt, grymt förbannade och efter att grisarna grävt ner sig och byggt små skyddsanordningar är det upp till fåglarna att använda sig själva som bomber för att rasera skyddsanordningarna och ta kål på grisarna.

Grafiken är riktigt bra men det roligaste är dock ljudeffekterna. Fåglarna är verkligen skitförbannade och grisarna är verkligen stora och feta.

Vilka spel är dina favoriter på iPhone?

Skriven av Joacim Melin

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.