Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Riffa med PRS Guitarbud™

Minns ni WWDC keynoten förra året, då Line 6 & Planet Waves fick äran att visa upp en av sina kommande apps för att kontrollera gitarrförstärkare? En helt ny värld öppnades för gitarrister och musiker. Lite mer än ett halvår efter finns det fortfarande ingen app eller info på D'Addario's/Line 6's webbsidor. Frågan är om hela projektet skrotades eller om det fortfarande är under utveckling?

En glad nyhet är att gitarrtillverkaren PRS (Paul Reed Smith) i dagarna presenterade anslutningskabeln PRS Guitarbud™ för iPhone/iPod. Den gör det möjligt att plugga in gitarren direkt till din iPhone/iPod för inspelning och har även en anslutning för hörlurar/högtalare. Kabeln kan användas med vanliga Röstmemo-appen, men även med en rad andra apps t.ex. Voice Memos™, StompVox™, Riff Raters™, GigDaddy™, iStrobosoft™, Rectools Pro™, Guitar FX Deluxe med flera. Självklart rekommenderar PRS att du ska använda kabeln tillsammans med deras egna app, PRS Jam Amp, som innehåller en digital gitarrförstärkarsimulator, stämapparat och "jam-along" funktion.

Anmärkningsvärt är att PRS tidigare har tagit fram förstärkarmjukvaran GTR 3 tillsammans med industriledande Waves för inspelning/liveanvändning med dator.

Kabelns prislapp ligger på $29.95 och förhoppningsvis dyker den upp i svensk handel i vår.

Länk till PRS:
PRS Cables - PRS Guitarbud

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.