Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

iPad släpps i Sverige inatt!

En minut över midnatt ikväll börjar iPad säljas i Sverige på ett antal butiker runt om i landet, övriga börjar försäljningen imorgon tisdag, lagom till att julhandeln drar igång på allvar.

Förra veckans Black Friday kom och gick utan ny iPad trots starka indikationer på att svensk lansering var nära förestående. Men mycket tydde på att det bara vara lite till väntan kvar och idag har annonser för lansringen börjat dyka upp hos återförsäljare runt om i landet. Bland annat kör MediaMarkt en stor kampanj med nattöppet på sina varuhus.

iPad började sälja i april i år i USA och har sedan dess kommit till några fler länder, men den ursprungliga planen på att lansera i hela världen ändrades fort när efterfrågan var så stor. Därför har vi fått vänta ända tills nu här i Sverige för en offciell lansering. Under tiden har folk importerat iPad själva, det finns troligen tusentals iPads i Sverige redan.

Frågan som många ställer sig nu är köpa eller vänta på nästa version? Det är troligt att Apple släpper nästa iPad ett år efter den förra, så en lansering sker nog i mars-april.

Med tanke på hur mycket bättre iPhone 3G var över originalmodellen kan man tänka sig att "iPad 2" också har värdefulla förbättringar på flera punkter. Å andra sidan, dagens iPad är väldigt trevlig redan som den här, det kan många här på forumet vittna om.

Ska du köpa iPad när den nu släpps i Sverige? Blir det årets julklapp rent av?

Kommentarer
244 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.