Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Steve Jobs håller inte Keynote på Apples sista MacWorld

En mycket tråkig nyhet: Allas våran Mac-julafton, Macworld San Fransisco, kommer att firas med Apple för sista gången nu i januari 2009 och inte blir det med pompa och ståt; Phil Schiller håller i keynoten.

Det har ingen gigantisk betydelse egentligen då produkter även i framtiden kommer att presenteras på liknande sätt, på Apples egna pressmöten. Det enda riktigt tråkiga är att på dessa möten är ju publiken tvingad att vara helt opartisk, samt är inte nödvändigtvis införstådd i Apple-världen, och jublar därför inte det minsta.

Nu är det alltså mycket liten chans att få uppleva oförglömliga tillfällen som dessa ...

YouTube - Mac OS X Panther - Expose
YouTube - Steve Jobs showcases Macintosh 24-JAN-1984
YouTube - The First iMac Introduction

... när salen var till bredden fullproppad av totala fanatiker som visste, ja verkligen förstod in i själen, vilken otrolig betydelse och storslagenhet de presenterade produkterna besatt.

Hmm... Det känns lika overkligt som om de faktiskt hade lagt ner själva julen. Själv har man aldrig ens fått chansen att närvara.
Men WWDC finns väl kvar än så länge?

Kommentarer
53 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.