MacOS X 10.2.5 ute nu

<center><img src=http://99mac.com/nyhetsbilder/swuppdate.gif></center>

Under dagen har flera nyhetssidor rapporterat att en CD med MacOS X v. 10.2.5 funnits tillförsäljning på AppleStore i USA. På AppleStore gick det också att läsa att uppdateringen även fanns för nerladdning via Internet, så var dock inte fallet. Nu, ett halvt dygn senare har dock Apple släppt uppdateringen officiellt. Enligt Apple ger 10.2.5-uppdateringen förbättrad funktionalitet och ökad pålitlighet för följande program, tjänster och tekniker: AirPort, Bildinsamling, Bluetooth, Classic-kompatibilitet, FireWire, grafik, Mail och OpenGL.

Uppdateringen innehåller också förbättringar av AFP, webbtjänster, uppringda förbindelser över PPP och Windows-filtjänster, samt förbättringar av ljud, skivbränning, grafik och utskrifter. Uppdateringen inkluderar även de senaste säkerhetsuppdateringarna som Apple släppt till MacOS X.

Uppdateringen som väger 39.9 megabyte finns att ladda ner från Versiontracker, eller enklast via programuppdateringsverktyget i Systeminställningarna.

Mer information om den här uppdateringen hittar du på:
http://www.info.apple.com/kbnum/n25405

Intressanta uppdateringar:

  • Bluetooth Inställningsassistent fungerar nu med vissa tangentbord och möss från Microsoft.Det sak bli intressant att se om Microsofts Bluetoothmus, som vi testade i testlabbet fungerar med den nya versionen.

  • Innehåller Bluetooth-stöd för telefoner av modellerna Nokia 7650 och Sony Ericsson P800

  • Åtgärdar ett problem där datumet oväntat kan ställas in till 1969 eller 1970 när datorn startar.

-- du läste det först på 99mac --