Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Stöd 99mac: Handla på AppleStore

Från och med idag har 99mac ett nytt samarbete med Apple - som tack för att våra medlemmar handlar på AppleStore får vi ett stort bidrag till vår verksamhet.

Principen är enkel: Oavsett vad du tänkt handla på Applestore så går du till 99mac först och klickar på en av våra permanenta Applestore-banners. En cookie sparas på din dator och alla inköp du gör inom dom närmaste 30 dagarna gör att 99mac får bidrag till vår verksamhet.

- Du betalar inte en krona och ändå ger du oss stora bidrag - kan det bli bättre och lättare att göra 99mac bättre?

Vi hoppas verkligen att vi har medlemmarna bakom oss och att alla som funderar på att köpa nya datorprylar ifrån Applestore hjälper oss på detta sätt.

Medlemmarna på 99mac har tidigare samlat in pengar för fortsatt drift av siten under namnet "99 kronor till 99mac" och där fick vi in strax under 3.000 kronor. (läs mer om Kenneth Pilo & co:s insamling här )Dessa pengar återinvesterades direkt i sidorna och för pengarna köpte vi bland annat:

- Den vBulletin licens vi kör på just nu (version 3.0)
- Ett stort tillägg till 99mac som vi kallar för version 3.5 (hemlis!)
- Ett bannersystem som gör att annonsörer får statistik etc
- Vi har köpt grafiska element till sidorna
- Vi har betalat en del småsummor för PHP/MySQL fixande

Det går att göra stor skillnad för små pengar.

Kommentarer
23 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.