Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Två nya Apple Concept Store till Sverige

99mac har fått information om att minst två och troligen tre nya Apple Concept Store är på väg till Sverige. Sedan tidigare finns InLfe Apple Concept Store på Sveavägen och nu väntas ytterligare en butik öppna i centrala Stockholm. Vilket företag som ska stå bakom butiken är dock ännu inte klart.

Enligt ryktet kommer det en butik i Malmö och en i Göteborg dessutom. Vi har fått information om vilka som står bakom dessa butiker men har ännu inte fått en bekräftelse om när eller var detta kommer att realiseras.

Informationen kommer ifrån människor med insyn i branschen men vi vill ändå påpeka att innan en officiell pressrelease eller inbjudan kommer i faxen så får vi alla bara hoppas!

Kommentarer
19 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.