Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

István är ny redaktör på 99mac.com

Vi har presenterat nya redaktörer på löpande band, och det är inte slut ännu. Idag vill vi säga hej till István Zsiga som tagit på sig jobbet som redaktör. Han beskriver sig själv:

"István är jag det. Ursprungligen fotograf. Har bland annat gått Fotohögskolan i Göteborg och jobbat på Göteborgs-Posten, Expressen och Computer Sweden som fotograf. I fyra år var jag anställd som redaktionschef på Värnpliktsnytt tills jag för ett år sedan slutade för att frilansa som macfixare på heltid.

Jag vägrar kalla mig datatekniker... Gör fortfarande enstaka fotojobb men klarar mig helt ok på att fixa Macar. Jobbar mest med frilansare och frilansgrupper i mediesvängen liksom några tidningar. Gör det mesta från att installera mer minne till företagsvitala Filemakerlösningar. Är inte så avancerad som endel tror även om jag ofta (ibland med hjälp av 99mac) löser mina kunders problem.

Eftersom jag arbetat som redaktionschef och tidvis tf chefredaktör och ansvarig utgivare, har jag ganska mycket åsikter om journalistik och nyhetsvärdering (se min kritik av MacWorld). Jag har förresten väldigt svårt för IDG som företag efter att ha varit anställd där i knappt två år i mitten av nittiotalet.

Bor i Årsta med fru, sjuårig dotter och tolvårig katt (som förresten gett namn till min firma, Musfångaren). Kommer ursprungligen från Gamleby i norra Småland. Flyr titt som tätt till vårt hus utanför Katrineholm. Har haft Mac sedan jag köpte en Classic II 1990. Kör Citroën sedan tio år."

István är naturligtvis jättevälkommen som redaktör och jag ser fram emot att läsa spännande reportage i fortsättningen!

Kommentarer
16 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.