Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Napster är tillbaka - som betaltjänst

Roxio lanserar en musiknerladdningstjänst för Windows vid namn Napster 2.0. Planerad officiell lansering i USA blir i december och betatestningen startar den 29 oktober för de som registrerar sig på www.napster.com.

Tjänsten är mycket lik Itunes Music Store och erbjuder nerladdning av enkelspår för 99 cent, samt fullängdsalbum för 9,95 dollar. En skillnad, jämfört med Itunes Music Store, är att man kan abonnera på en tilläggstjänst för 9,95 dollar/månad och får då tillgång till hela musikbiblioteket, reklamfri internetradio, dela låtar med andra medlemmar samt andra förmåner. Hurvida rättigheterna gäller för redan nerladdad musik vid avslutat abonnemang framgår inte av pressreleasen.

Roxio meddelar också att de, i samarbete med Samsung Electronics, släpper en spelare vid namn ”Samsung-Napster player” . Förutom portabel lyssning så innehåller den en FM-sändare.

Pressreleasen känns nästintill kopierad ifrån Apple’s lansering utav Itunes Music Store.

"Napster 2.0 will be the first online music service that allows consumers to enjoy their digital music wherever they want,"

”Customers of Napster 2.0 will be able to purchase individual tracks or albums, which can be seamlessly transferred to portable devices and burned to Cds”

”Napster invented online music and we are reinventing it with Napster 2.0,"

”Napster 2.0 is unequivocally the most complete and comprehensive music service in the world."


Kapplöpningen är i full gång.

Länkar till Roxio's pressreleaser:
http://www.roxio.com/en/company/new...ase031009.jhtml
http://www.roxio.com/en/company/new...ase030930.jhtml
www.napster.com "

Av: Martin Pettersson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.