Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

99mac söker utvecklare och designers

Vi söker duktiga utvecklare och designers som kan hjälpa oss göra 99mac ännu bättre.

Är du duktig på att programmera och/eller inom design? Känns det som om att du skulle kunna lägga lite tid på att förbättra vår gemensamma samlingspunkt: 99mac?

99mac växer hela tiden och vi försöker ta fram nya tjänster som gör det roligare och mer intressant att besöka våra sidor. Idag är det en liten kärna som jobbar kvällar och helger. Ett par-tre nya produktiva ansikten skulle kunna göra väldigt stor skillnad.

För dig som är utvecklare kan vi berätta att vi använder MySQL och PHP som utvecklingsmiljö och en kombination av IIS & Apache på olika servrar. Grunden utgörs av vBulletin med vår stora forum & medlemsdatabas - dom flesta tjänster vi introducerar är på något sätt kopplade mot dessa databaser.

Jag tror inte jag behöver förklara varför vi behöver designers för att förbättra 99mac. Det är både små och stora detaljer som behöver putsas på. Att förnya vårt numera ökända kaffe-färgschema utan att tappa den traditionella 99mac-känslan är en utmaning.

Intresserad? Skicka ett PM till mig och berätta vad du kan och vad du skulle vilja jobba med.

Kommentarer
34 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.