Uppgradera till 99.se Supporter idag!

Uppgradera ditt konto på 30 sekunder via SMS

Nu kan du uppgradera ditt 99.se konto och ge ett litet stöd till din favoritsajt.

Vi behöver verkligen ditt stöd för att driva sajten vidare och utveckla allt ni vill ha. Varje dag får vi nya önskemål, idéer och hjälpärenden - ge oss möjligheten att förverkliga allt!

<center>

</center>

99.se Supporter vänder sig till alla medlemmar oavsett om ditt huvudintresse är Mac, iPod, Musik eller Webb!

Det här får du!

  • Annonsfria och snabbladdade sidor.

  • Titeln Supporter i din profil - visa att du gjort ditt för sajten!

  • Större brevlåda: 1000 meddelanden istället för normala 100.

  • Tillgång till vår 99.se SupporterLounge™.

  • Priset är 30 kronor för 90 dagar.

Det här får vi!
Som Supporter betalar du 30 kronor genom att skicka ett SMS till oss. Pengarna går oavkortat till investeringar i sajten (exklusive avgifter för SMS-operatörerna). Du kan även betala med Paypal/kreditkort. Lyckas vi få in tillräckligt många supporters för sajten kommer vi kunna bygga en otroligt grym sajt som hela tiden uppdateras med det senaste.

Så här gör du!
Klicka på "Betaltjänster" i din inställningsmeny eller klicka här för att köra igång.

Följ instruktionerna och skicka ett SMS. Inom 30 sekunder är ditt Supporterkonto aktiverat. Tjänsten fungerar för närvarande endast med Telia, Telenor, Tele2Comviq, Tre samt Djuice

<center><a href="http://www.99.se/payments.php"><img src="http://media.99mac.com/images/supporter1.gif" onmouseover="this.src = 'http://media.99mac.com/images/supporter2.gif'" onmouseout="this.src = 'http://media.99mac.com/images/supporter1.gif'" onmousedown="this.src = 'http://media.99mac.com/images/supporter1.gif'" onmouseup="this.src = 'http://media.99mac.com/images/supporter1.gif'" height="86" width="314" border="0" alt="Bli supporter" /></a></center>

FAQ

Fråga: Ärligt talat - kan ni verkligen göra något vettigt med 30 kronor?
Svar: Man kommer inte långt med tre guldtior men om många ställer upp kommer det göra en enorm skillnad. Tänk på hur många som passerar igenom här på ett år och hur många nya medlemmar vi blir varje månad. Jag håller tummarna!

Fråga: Hur vet jag om jag antagit Supporterstatus eller ej? Står det någonstans, blir jag hindrad att logga in om jag inte är det?
Svar: Att bli Supporter är högst frivilligt! Det är ett sätt att visa uppskattning och ett stöd för framtida utveckling av vår gemensamma sajt. För att dubbelkolla om du har fått Supporterstatus klickar du här.

Fråga: Nu har jag betalat med er smidiga SMS funktion. När uppdateras ens status under avataren?
Svar: När du går igenom SMS betalningsrutinen kommer du se att den avslutas med "betalning mottagen". I samma sekund är du 99.se Supporter. Vi har byggt systemet så att du själv kan välja hur du vill bli "identifierad" utåt. Idag är du medlem och supporter men i framtiden kanske det kommer fler typer av konton och då vore det väl smidigt att kunna välja titel? Gå till kontrollpanelen - användargrupper. Välj den titel du vill använda just idag. (bild nedan)

Fråga: Vad händer med 99mac Plus och 99mac Pro?
Svar: Nu när vi blivit 99.se var det dags för en genomgång av våra tjänster och både 99mac Plus & Pro har försvunnit som status här på sajten. Man skulle kunna säga att Supporter är samma sak med lite annat upplägg.

Fråga: Jag har betalat 99kr för ett 99mac Plus konto!
Svar: Vi har gått igenom alla 99mac Plus inbetalningar för dom senaste 12 månaderna och uppgraderat konton till 99.se Supporter. Dubbelkolla här om ditt Supporterkonto är aktiverat.

Fråga: Jag har inte betalat 99kr för ett 99mac Plus konto - hur får jag Supporter status?
Svar: Skicka ett SMS enligt ovan så uppgraderas ditt konto omedelbums.

Fråga: Jag är mac.se användare - får jag Supporter status?
Svar: Japp, alla betalda mac.se konton är uppgraderade till Supporter. Dubbelkolla här om ditt Supporterkonto är aktiverat.

Fråga: Kan jag betala via kreditkort, bankgiro etc?
Svar: Kreditkort - ja genom Paypal kan du betala med kort. Bankgiro betalningar innebär manuell hantering av inbetalningar och med dessa småbelopp är det inte möjligt tyvärr.

Fråga: Jag skulle även vilja ha tjänsten xxxx som supporter - är det möjligt?
Svar: Ni känner mig - jag tycker inget är omöjligt. Servrar finns, kunskap finns och besökare finns. Det som vi har ont är tid och pengar. Bli supporter först (det är 30 spänn vi snackar om) och kom med kreativa förslag!

Fråga: Jag har varit supporter ett tag och samlat på mig fler än 100 PM, men nu tänker jag inte fortsätta betala, kommer det att försvinna PM för mig då?
Svar: Nope. Men du kommer inte kunna ta emot fler PM för din inbox är full!

Fråga: Jag har betalat 99 kr för Plus-medlemskap för hela 2007, om jag blir Supporter istället, räcker det ändå bara 90 dagar?
Svar: Nej, vi har redan förlängt din Supporterstatus till ett år.

Fråga: Är det en engångsbetalning eller kommer ni att fortsätta dra 30 kr varje kvartal automatiskt?
Svar: Det är en engångsbetalning. Du kommer få en liten påminnelse via epost innan kontot löper ut. Du kan dock skicka fyra SMS direkt och få ett års Support status. Systemet är "smart" och lägger till rätt tid så du behöver inte sitta och pricka rätt datum & tid vid förlängningar.

Fråga: Hur stor andel av SMS betalningen tar operatören?
Svar: Av dina 30kr går ungefär 40% bort i hantering av mellanhänderna tyvärr men å andra sidan får vi en väldigt smidig & helautomatiskt hantering av Supporterfunktionen. Betalar du via Paypal Kortbetalning når cirka 95% av din betalning oss.

Fråga: Mac.se konto kostar 450kr/år och då ingår 99.se Supporter. Vad ingår?
Svar: Mac.se har vi skapat som ett alternativ till dom amerikanska .mac tjänsterna. Vi erbjuder en @mac.se epostadress med 2GB lagringsutrymme och POP/IMAP-stöd. Egen hemsida med 250MB utrymme. Backupyta med iDisk-funktion och 500MB utrymme.

Allting drivs från oss 99mac-medlemmar från Sverige med egna Xserve G5 servrar placerade intill 99.se servrarna i Stockholm. Kolla om ditt @mac.se konto är ledigt här: http://www.mac.se/registrering/

Kommentarer
121 svar

USA:s president Donald Trump säger att Apples vd Tim Cook lovat att bygga tre fabriker i landet och att de kommer att vara "stora stora stora".

Med Google-appen Trusted Contacts kan användare dela platsdata på sina nära och kära, likt hur Hitta mina vänner fungerar.

En domare dömer Apple att betala universitetet i Wisconsin ytterligare 272 miljoner dollar i en patenttvist gällande företagets A-processorer.

Amazon Echo, Google Home och Homepod kan snart få sällskap av en motsvarande smart assistent från Facebook.

Adobe meddelar på sin nyhetsblogg att Adobe Flash Player läggs ner.

Den 16:e augusti kommer Nokia och HMD presentera sin nästa flaggskeppsmobil i London.