Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ny förstasida för 99.se med det bästa & senaste

Nu är det du som är 99.se redaktör!

Idag lanserar vi vår nya förstasida som alltid innehåller det senaste och bästa från 99.se med indelning för Mac, Musik, iPod och Webb. Det är du som avgör vad som förtjänar att lyftas till förstasidan!

Vi går från en traditionell redaktörsbunden förstasida till ett system där användarna skapar innehållet och genom sina Digg:ar avgör vad som är bäst just nu. På så sätt kommer förstasidan alltid vara minutaktuell och presentera det bästa från alla hundratals nya diskussioner & nyhetstips som tillkommer varje vecka.

Välj den flik som passar dig och titta tillbaka ofta. Sidan förändras hela tiden när medlemmerna tipsar om bra nyheter och digg:ar trådarna till förstasidan.

Till vänster ser du antalet Digg en tråd har fått. Om rubriken är i fetstil har nya inlägg tillkommit sedan ditt senaste besök.

Hur fungerar det här med Digg?
När du hittar trådar du gillar klickar du på Digg-knappen som finns uppe till vänster i varje tråd. Flera variabler avgör vad som presenteras på förstasidan och vi kommer inte i detalj beskriva systemet mer än att det senaste & bästa väljs ut automatiskt. Det är inte bara antalet Digg utan även vem som Digg:at som påverkar resultatet.

Se dagens lansering som en 1.0 version av förstasidan - vi jobbar redan på nästa version!

Titta in och skapa ett bokmärke idag!
http://www.99.se/

Läs mer om hur du Tipsar, Diggar och Prenumererar här:
Tipsa, Digga & Prenumerera

Kommentarer
48 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.