Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte

Apple Iphone 8 kan lanseras 12 september

Enligt källor bland telefonoperatörerna kan Apple presentera sina nästa Iphone-modeller vid ett event den 12 september.

I september har vi vant oss vid att få se nya Iphone-modeller från Apple. I år ryktas det att Iphone 7 och 7 Plus får S-uppdateringar, det vill säga prestandaförbättringar med samma design, men Apple sägs också lanserar det nya flaggskeppet Iphone 8, ibland också kallad Iphone Pro eller Iphone X.

Någon gång nästa vecka borde en officiell inbjudan börja gå ut till journalister och andra gäster, men redan nu kommer uppgifter som kanske avslöjar vilket datum som gäller. Mac4ever (Google-översatt) har hört från källor bland mobiloperatörerna att Iphone-eventet blir den 12 september. Det känns trovärdigt eftersom det är en tisdag, en veckodag Apple tycks föredra för produktlanseringar.

Om det blir den 12 september och inte veckan före som också vore rimligt, kan vi tänka oss att Iphone 7S och Iphone 8 går att förboka i USA samma vecka på fredagen, med en officiell säljstart den 22 september. Till Sverige kommer Apples nya telefoner ofta någon månad senare.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.