Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Adobes fototävling avgjord

Nu är Adobes fototävlingen som löpt under sommaren avgjord och de bästa bidragen kan ses med hjälp av förstärkt verklighet i Kungsträdgården i Stockholm.

I juni tipsade vi om en fototävling som Adobe kört i Stockholm under sommaren som använde förstärkt verklighet (AR) på ett roligt sätt. Nu har de vinnande bidragen utsetts och går att se antingen via en webbläsare eller med hjälp av förstärkt verklighet på plats i Kungsträdgården i Stockholm.

– Exhibition Stockholm samlade in nästan 1 400 kreativa och inspirerande bilder på Sommarstockholm. Bilderna fick tillsammans 126 000 röster av både tävlingsbesökare och webbesökare. Engagemanget har varit fantastiskt, säger Anna Rose, marknadschef på Adobe i Norden.

Utställningen består av 54 bilder, tagna av 20 fotografer och är öppen fram till den 27 augusti. Vinnaren i tävlingen heter Johan Bjärnström som tog hem förstapriset, 30 000 kronor.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.