Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Google anställer skaparen av Swift

Programmeraren Chris Lattner börjar nu jobba hos Google där han ska arbeta med att göra AI "tillgängligt för alla".

Apples nya programmeringsspråk Swift utvecklades av Chris Lattner. I början av året lämnade Lattner Cupertino för att börja jobba hos Tesla med deras autopilotteknik. Efter bara några månader lämnade han dock Tesla, han passade inte in där. Nu har han hittat ett nytt jobb – hos Google.

I Mountain View hos Google Brain kommer Lattner att arbeta med artificiell intelligens (AI). Han ska göra AI "tillgängligt för alla". Enligt källor som Bloomberg pratat med kommer han arbeta med Tensorflow, ett språk som Google använder för att förenkla AI-programmering.

Google är troligen mycket nöjda med rekryteringen då Lattner fick mycket beröm för sitt arbete med Swift som är ett snabbt, utförligt, modernt och tillgängligt programmeringsspråk som passar både nybörjare och erfarna programmerare.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.