Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Microsoft Surface förlorar rekommendation från Consumer Reports

Surface Laptop och Surface Book förlorar sina rekommendationer från Consumer Reports efter ny statistik om datorernas pålitlighet.

Konsumentorganisationen Consumer Reports tar efter sin senaste undersökning bort sin rekommendation för Microsofts bärbara datorer och surfplattor i #Surface-serien, mot bakgrund av att omkring 25 procent av de tillfrågade konsumenterna upplever problem med produkterna efter bara två år. Detta är första gången som Consumer Reports har tillräckligt mycket data för att kunna inkludera Microsoft i sin sammanställning, där totalt över 90 000 konsumenter har tillfrågats.

I undersökningen som Consumer Reports har utfört, som bland annat inkluderar batteritid, skärmkvalitet och ergonomi, har Microsofts produkter fått bra betyg. Problemet med produkterna är just pålitligheten, där konsumenter har uppgett att de råkat ut för problem som att datorerna låser sig, stänger av sig oväntat eller att touchpanelerna inte är tillräckligt responsiva.

Bäst i test är #Apple, där omkring 10 procent av användarna har problem efter samma tid. Detta är särskilt graverande för Microsoft då de konkurrerar i ett liknande prissegment som Apple, till skillnad från övriga företag med bottenplaceringar som Toshiba och Dell. Microsoft säger i ett uttalande till Consumer Reports att de inte håller med om statistiken och inte tror att undersökningen speglar Surface-ägares sanna upplevelser av datorernas pålitlighet.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.