Vi tittar på Carpool Karaoke

Apples egenproducerade serie Carpool Karaoke har precis haft premiär. Amanda, Andreas och Ida slår sig ner i studion för att kolla på första avsnittet tillsammans.

Förra sommaren köpte Apple Youtube-succén Carpool Karaoke som tidigare varit ett inslag i James Cordens tv-program The Late Late Show with James Corden. Det första avsnittet gästas av Will Smith. För att se på avsnittet behöver du prenumerera på Apple Music.

Amanda, Ida och Andreas har samlats i studion för att se premiären tillsammans.

För dig som inte har ett Apple Music-konto finns det sex minuter av programmet på Youtube. Gamla avsnitt av Carpool Karaoke hittar du i den här spellistan (också Youtube).

Vad tyckte du om första avsnittet?

Kommentarer
9 svar

Ibland missuppfattar Siri vad du försöker säga till henne. Istället för att sucka, och försöka prata med henne igen, kan du korrigera felet genom att skriva.

Efter en granskning som Southern Poverty Law Center (SPLC) har gjort tar Spotify bort vitmaktmusik från sitt musikutbud.

Nya läckor påstås visa bilder på Samsungs kommande storformatstelefon och även zoom-fokuserade kameraegenskaper.

Från och med september kan du sätta in pengar på ditt eget konto med hjälp av Swish om du har Nordnet som bank.

Mediaplattformen Plex ligger i skottgluggen. Anledningen är nya villkor runt bland annat datainsamling.

Den här veckan pratar Ida Blix och Andreas Eklöv om Apples planer för eget videomaterial, rykten om Apple Watch, nya Nokia 8 och om Apples Smart Connector.