Rykte: Iphone 8 kommer inte i rosa guld

Apple startade en trend med färgen rosa guld som spridit sig till många andra tillverkare. Men nu kommer uppgifter om att nästa Iphone endast kommer i svart, silver och guld.

Apple kan vara på väg att överge trenden de själva startade med Iphone 6S i rosa guld. Apple-kännaren och analytikern Ming-Chi Kuo säger nu att Iphone 8 inte kommer att erbjudas med det färgalternativet, utan endast i svart, silver eller guld.

Det här stämmer överens med bilden ovan som dök upp förra veckan som säger sig visa nästa Iphone i just de tre färgerna, rapporterar Macrumors. Guldfärgen ser dock ut att ha lite mer koppartoner än dagens modeller.

Kuo meddelar också att Apple kommer att lansera alla tre Iphone-modellerna vid samma tidpunkt i september samt börja sälja alla samtidigt.

Som vanligt med rykten gäller det att ta uppgifterna med en nypa salt – kanske är slutet ändå inte nära för rosa guld. Nu är det bara några veckor kvar tills vi får veta vad Apple haft i görningen.

Vilken färg skulle du vilja se på nästa Iphone?

Kommentarer
33 svar

Ibland missuppfattar Siri vad du försöker säga till henne. Istället för att sucka, och försöka prata med henne igen, kan du korrigera felet genom att skriva.

Efter en granskning som Southern Poverty Law Center (SPLC) har gjort tar Spotify bort vitmaktmusik från sitt musikutbud.

Nya läckor påstås visa bilder på Samsungs kommande storformatstelefon och även zoom-fokuserade kameraegenskaper.

Från och med september kan du sätta in pengar på ditt eget konto med hjälp av Swish om du har Nordnet som bank.

Mediaplattformen Plex ligger i skottgluggen. Anledningen är nya villkor runt bland annat datainsamling.

Den här veckan pratar Ida Blix och Andreas Eklöv om Apples planer för eget videomaterial, rykten om Apple Watch, nya Nokia 8 och om Apples Smart Connector.