Läckta bilder på insidan av nästa Iphone

Nyligen läckta bilder på insidan av Iphone 8 avslöjar funktioner som trådlös laddning.

En arbetare på Foxconn lade nyligen upp bilder på tester av nästa Iphone på en kinesiska sidan Weibo. Bilderna är tagna under tester av nästa Iphone och avslöjar en del om telefonens insida. Testet som utförs är ett EVT-test (engineering validation test) under kodnamnet Ferrari.

På bilderna syns ett stort svart område som är laddningspolen för att kunna möjliggöra trådlös laddning. I övrigt går det att se den dubbla kameran på baksidan, sensorerna och framsideskameran. Det går även att skymta utrymmet för ett större L-format batteri som skulle kunna leda till längre batteritid.

EVT-tester utförs oftast tidigt i tillverkningsprocessen och det verkar inte troligt att Apple endast kommit till EVT-testerna vid det här laget, därför är de läckta bilderna antagligen tagna för ett tag sedan.

Kommentarer
9 svar

Ibland missuppfattar Siri vad du försöker säga till henne. Istället för att sucka, och försöka prata med henne igen, kan du korrigera felet genom att skriva.

Efter en granskning som Southern Poverty Law Center (SPLC) har gjort tar Spotify bort vitmaktmusik från sitt musikutbud.

Nya läckor påstås visa bilder på Samsungs kommande storformatstelefon och även zoom-fokuserade kameraegenskaper.

Från och med september kan du sätta in pengar på ditt eget konto med hjälp av Swish om du har Nordnet som bank.

Mediaplattformen Plex ligger i skottgluggen. Anledningen är nya villkor runt bland annat datainsamling.

Den här veckan pratar Ida Blix och Andreas Eklöv om Apples planer för eget videomaterial, rykten om Apple Watch, nya Nokia 8 och om Apples Smart Connector.