Shot on Iphone får eget Instagram-konto

Apple har rensat till ett tidigare annonskonto på Instagram för att ge plats åt kampanjen "Shot on Iphone".

En av Apples stora reklamkampanjer för Iphone är deras serie "Shot on Iphone", vilken går ut på att Apple visar upp högkvalitativa foton som är tagna med en Iphone. Även filmregissörer har fått göra kortfilmer med hjälp av Iphone för att visa vad telefonen är kapabel till.

Nu har kampanjen fått en egen plats på Instagram. Apples Instagram-konto användes tidigare för annonser men nu har de rensat kontot för att ge plats för fantastiska bilder människor tagit med sin Iphone.

För att ha en chans att komma upp på Apples flöde lägger du upp foton med hashtaggen shotoniphone. Din bild dyker inte automatiskt upp på Apples konto utan de verkar ha någon urvalsprocess och om du har tur kanske din bild dyker upp.

Ibland missuppfattar Siri vad du försöker säga till henne. Istället för att sucka, och försöka prata med henne igen, kan du korrigera felet genom att skriva.

Efter en granskning som Southern Poverty Law Center (SPLC) har gjort tar Spotify bort vitmaktmusik från sitt musikutbud.

Nya läckor påstås visa bilder på Samsungs kommande storformatstelefon och även zoom-fokuserade kameraegenskaper.

Från och med september kan du sätta in pengar på ditt eget konto med hjälp av Swish om du har Nordnet som bank.

Mediaplattformen Plex ligger i skottgluggen. Anledningen är nya villkor runt bland annat datainsamling.

Den här veckan pratar Ida Blix och Andreas Eklöv om Apples planer för eget videomaterial, rykten om Apple Watch, nya Nokia 8 och om Apples Smart Connector.