Rykte: Apple Watch får skidträning

Utvecklaren Jeffrey Grossman avslöjar på Twitter att Apple Watch antagligen kommer få ett specifikt program för skidträning i nästa version av Watch OS.

Nyligen släppte Apple firmware till den kommande smarta högtalaren Homepod. Nyfikna utvecklare har grävt runt i koden och hittat många ledtrådar kring kommande produkter.

Utvecklaren Jeffrey Grossman twittrade nyligen om några av upptäckterna han gjort i koden. Det verkar som att Apple kommer lansera en ny typ av träning till Apple Watch i Watch OS 4. I framtiden kommer det antagligen gå att registrera när du ger dig ut i backen med skidorna på som just skidträning. Det finns referenser till skidträning och flera strängar som exempelvis distans för nedförsåkning och skiddata.

Förra året lanserade Apple program för simträning och till Watch OS 4 kommer även ett program för högintensiv intervallträning.

Ibland missuppfattar Siri vad du försöker säga till henne. Istället för att sucka, och försöka prata med henne igen, kan du korrigera felet genom att skriva.

Efter en granskning som Southern Poverty Law Center (SPLC) har gjort tar Spotify bort vitmaktmusik från sitt musikutbud.

Nya läckor påstås visa bilder på Samsungs kommande storformatstelefon och även zoom-fokuserade kameraegenskaper.

Från och med september kan du sätta in pengar på ditt eget konto med hjälp av Swish om du har Nordnet som bank.

Mediaplattformen Plex ligger i skottgluggen. Anledningen är nya villkor runt bland annat datainsamling.

Den här veckan pratar Ida Blix och Andreas Eklöv om Apples planer för eget videomaterial, rykten om Apple Watch, nya Nokia 8 och om Apples Smart Connector.