Ny trailer till Carpool Karaoke

Nu är det bara en vecka kvar till första avsnittet av Carpool Karaoke har premiär på Apple TV, vilket Apple firar genom att släppa en ny trailer.

Förra sommaren köpte Apple Music Carpool Karaoke, ett inslag i James Cordens tvprogram The Late Late Show with James Corden. Inslaget blev snabbt en Youtube-succé och en av de mest populära inslagen som gästas av Adele nådde 42 miljoner visningar på endast fem dagar.

Apple har utvecklat konceptet som nu är ett helt eget program på dryga 30 minuter. Programmet gästas av en drös olika kändisar som bland annat åker i en bil och släpper loss till låtar från egna spellistor och överraskar ett och annat fan på vägen.

Det är nu bara en vecka kvar till första avsnittet släpps på Apple Music och detta firar Apple genom att släppa en ny trailer. I trailern får vi se massa korta inslag från serien där en uppsjö olika kändisar diggar till musik både inne i och utanför bilen.

Hur många kändisar känner du igen?

Skriven av Amanda Reventlid

Ibland missuppfattar Siri vad du försöker säga till henne. Istället för att sucka, och försöka prata med henne igen, kan du korrigera felet genom att skriva.

Efter en granskning som Southern Poverty Law Center (SPLC) har gjort tar Spotify bort vitmaktmusik från sitt musikutbud.

Nya läckor påstås visa bilder på Samsungs kommande storformatstelefon och även zoom-fokuserade kameraegenskaper.

Från och med september kan du sätta in pengar på ditt eget konto med hjälp av Swish om du har Nordnet som bank.

Mediaplattformen Plex ligger i skottgluggen. Anledningen är nya villkor runt bland annat datainsamling.

Den här veckan pratar Ida Blix och Andreas Eklöv om Apples planer för eget videomaterial, rykten om Apple Watch, nya Nokia 8 och om Apples Smart Connector.