Rykte: Designen på Iphone 8 bekräftas på läckt SIM-kortsguide

En läckt användarinstruktion för SIM-kortsverktyget visar designen på den förmodade premiummodellen av nästa Iphone.

Augusti står för dörren och med bara någon månad kvar till den förmodade lanseringen av Iphone 8 så börjar allt fler läckor och rykten om den kommande flaggskeppstelefonen att florera.

Den senaste läckan, som Slashleaks har kommit över, består av en påstådd användarinstruktion för SIM-kortsverktyget. Designen på telefonen som visas i instruktionen är i linje med tidigare läckor, där framsidan antas vara i stort sett helt täckt av en 5,8 tum stor OLED-skärm. Till följd av de minimala skärmkanterna antas telefonen ändå bli ungefär lika stor som Iphone 7.

Iphone 8, Iphone Pro, Iphone X eller vad telefonen nu kommer att kallas, förväntas lanseras ihop med Iphone 7S i september. Tidigare rykten gör gällande att tillgängligheten kommer att vara begränsad och priset högt, från 10 000 kronor och uppåt.

Kommentarer
12 svar

Ibland missuppfattar Siri vad du försöker säga till henne. Istället för att sucka, och försöka prata med henne igen, kan du korrigera felet genom att skriva.

Efter en granskning som Southern Poverty Law Center (SPLC) har gjort tar Spotify bort vitmaktmusik från sitt musikutbud.

Nya läckor påstås visa bilder på Samsungs kommande storformatstelefon och även zoom-fokuserade kameraegenskaper.

Från och med september kan du sätta in pengar på ditt eget konto med hjälp av Swish om du har Nordnet som bank.

Mediaplattformen Plex ligger i skottgluggen. Anledningen är nya villkor runt bland annat datainsamling.

Den här veckan pratar Ida Blix och Andreas Eklöv om Apples planer för eget videomaterial, rykten om Apple Watch, nya Nokia 8 och om Apples Smart Connector.