Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Renderade bilder på Pixel 2 och Pixel XL 2

My Smart Price har släppt en ny video där renderade 3D-bilder visar hur Google Pixel 2 kan komma att se ut.

Igår publicerade My Smart Price en video på sin Youtube-kanal som visar hur Googles kommande flaggskepp Pixel 2 och Pixel XL 2 kommer att se ut enligt Steve Hemmerstoffer. Videon består av renderade 3D-bilder av telefonerna.

Pixel 2 förväntas vara försedd med en 4,99-tums skärm och Pixel XL 2 en 5,99-tums skärm. Skärmen kommer troligtvis täcka en större del av framsidans yta än på föregående modeller.

Kameran på baksidan verkar precis som föregående år bestå av en kameralins och inte två och fingeravtrycksläsaren fortsätter vara placerad på mobilens baksida. Google verkar även gjort sig av med den traditionella hörlurskontakten.

Pixel 2 och Pixel XL 2 ryktas även bli de första mobilerna på marknaden som använder processorn Snapdragon 836 och operativsystemet Android 8.0.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.