Nintendo Switch Online nu i appbutiker

Nintendos app Switch Online finns nu att ladda ner i App Store och Google Play. Appen är till för att förbättra upplevelsen av online-spelande, men än så länge är den endast kompatibel med Splatoon 2.

Inför lanseringen av spelet Splatoon 2 som släpps 21 juli har Nintendo lagt upp den nya appen Nintendo Switch Online i App Store och Google Play rapporterar Macrumors. Appen presenterades i början av juli i år och syftar till att förbättra online-spelupplevelsen när du spelar på din Switch.

Till en början kommer appen inte vara kompatibel med alla Switch-spel utan endast Splatoon 2. I Nintendo Switch Online går det att chatta, bjuda in andra användare till matcher, skapa grupper och komma åt Splatnet 2 som erbjuder bland annat spelstatistik.

På sikt kommer fler spel till Switch att få stöd för appen. Appen och Splatoon 2:s onlineläge är gratis fram till 2018 då Switch Online ska vara helt färdigt. Tjänsten kommer sedan att kosta 19,99 dollar per år eller 3,99 dollar i månaden, motsvarande 166 kronor för ett år eller 33 kronor i månaden.

För att få ladda ner appen måste du vara 13 år eller äldre och appen går inte att använda förrän 21 juli när Splatoon 2 släpps.

Namn
Nintendo Switch Online
Plattform
IOS och Android
Utvecklare
Nintendo Co.
Version
1.0.4
Pris
Gratis till 2018
Krav
Android 4.4 elller senare alt. IOs 9.0 eller senare
Språk
Engelska, franska, italienska, japanska, nederländska, portugisiska, ryska, spanska och tyska
Kommentarer
3 svar

Ibland missuppfattar Siri vad du försöker säga till henne. Istället för att sucka, och försöka prata med henne igen, kan du korrigera felet genom att skriva.

Efter en granskning som Southern Poverty Law Center (SPLC) har gjort tar Spotify bort vitmaktmusik från sitt musikutbud.

Nya läckor påstås visa bilder på Samsungs kommande storformatstelefon och även zoom-fokuserade kameraegenskaper.

Från och med september kan du sätta in pengar på ditt eget konto med hjälp av Swish om du har Nordnet som bank.

Mediaplattformen Plex ligger i skottgluggen. Anledningen är nya villkor runt bland annat datainsamling.

Den här veckan pratar Ida Blix och Andreas Eklöv om Apples planer för eget videomaterial, rykten om Apple Watch, nya Nokia 8 och om Apples Smart Connector.