Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Nästa Amazon Echo ska utmana Homepod

Amazon ligger inte på latsidan, och förbereder en ny Echo-produkt med kraftigt förbättrat ljud för att möta hotet från Apple Homepod.

När Apple under WWDC visade upp sin kommande smarta högtalare Homepod fokuserade de kraftigt på just ljudkvalitet. #Homepod innehåller en A8-processor som ska kunna analysera rummet högtalaren står i och i realtid anpassa ljudet som spelas för att låta bra oavsett placering. I jämförelse anses befintliga konkurrenter som #Amazon #Echo ha riktigt dåligt ljud.

Nu verkar det dock som att Amazon förbereder en ny variant av Echo, som ska ta upp kampen mot Apple vad gäller ljudupplevelse. Enligt Engadget kommer nästa Echo att ha flera olika högtalarelement på insidan. Enligt rapporten rör det sig om en ny variant av den vanliga Echo, och inte en sidoprodukt som Echo Dot eller den bildskärmsutrustade Echo Show.

När en ny Echo kan tänkas dyka upp är inte känt, och inte heller vad en sådan enhet kommer att kosta. Den nuvarande Amazon Echo säljs för 180 dollar, motsvarande 1 500 kronor. Apples #Homepod börjar säljas i december och kommer att kosta 349 dollar eller 3 000 kronor.

Läs mer:

Amazon släpper två nya Alexa-enheter
Echo kan få tryckskärm
Apple presenterar högtalaren Homepod

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.