Avsnitt #188: Processorpodden 2

Veckans podd innehåller en gäst, nämligen Jacob Hugosson från SweClockers som hälsar på Jakob Nilsson för att prata processorer.

En ny vecka innebär ett nytt avsnitt av 99mac:s #poddradio. Just nu ekar det tomt i Geeks korridorer, för både Andreas, Ida och Amanda har försvunnit iväg på semester. Kvar sitter Jakob Nilsson, som lyckas lura in sin SweClockers-kollega Jacob Hugosson i studion för att än en gång prata processorer.

Intel spelar alltså huvudrollen i veckans avsnitt, och Jacob hjälper Jakob att reda ut begreppen mellan Skylake, Kaby Lake, Coffe Lake och Cannonlake, Core i3, i5, i7 och i9. Samt; vad är Purley för något, och vad är Skylake-X?

Trevlig helg!

Avsnitt: Processorpodden 2

Längd 48:23, filstorlek 69,27 MB

99macs poddradio går att lyssna på genom flera olika kanaler. För den som vill prenumerera på alla avsnitt finns RSS samt Itunes, och enskilda klipp kan laddas ned direkt för uppspelning lokalt eller i webbläsaren.

Kommentarer
1 svar

Den fjärde betaversionen av IOS 11 för utvecklare har precis släppts. Betan innehåller uppdateringar av notiscenter, ikoner, Airdrop med mera.

Microsoft förtydligar nu att Paint inte kommer att försvinna, men att det kommer flytta till Windows Store där det kan laddas ned gratis.

Apple uppges köpa utrustning och investera i forskning och utveckling av OLED-teknik.

IOS 11 kommer med en glädjande nyhet för Wifi-surfare. Apples kommande mobila operativsystem kommer att föredra 5 GHz-nätverk över 2,4 GHz.

Iphone SE kan uppdateras redan nästa månad med ny processor, men bibehållen design.

Det klassiska bildprogrammet Paint till Windows kan snart gå i graven.