Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Fender tipsar om gitarrbaserad musik

Gitarrtillverkaren Fender har i ett samarbete med Apple Music satt ihop särskilda spellistor, med tips på låtar som innehåller företagets klassiska gitarrer.

Under kategorin Kuratorer skapar ett antal musiktidskrifter och institutioner spellistor hos musiktjänsten #Apple Music, bland annat Pitchfork, Shazam, Gaffa, Mojo och Sveriges radio. Den senaste i raden är gitarrtillverkaren Fender, som föga förvånande bjuder på spellistor fyllda av låtar som använder företagets klassiska gitarrer.

Just nu finns det fem stycken Fender-fyllda spellistor att välja mellan med olika fokus, från dagens hits till bästa akustiska låtarna. I listorna hittas både klassiska rock-ikoner och nya stjärnskott.

Visste du...?

Fender grundades 1938 under namnet Fender´s Radio Service, men bytte 1946 namn till Fender Electric Instrument Manufacturing Company. Bland företagets mest kända produkter hör gitarrerna Telecaster och Stratocaster. Artister som brukat Fenders gitarrer är bland andra Jimi Hendrix, Bob Dylan, Eric Clapton, Buddy Holly, Mark Knopfler och George Harrison. Bland svenska artister kan nämnas Yngwie Malmsten, Janne Schaffer samt Ingvar Karlsson och Sven-Erik Magnusson i Sven-Ingvars.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.