Samsung återupplivar Note 7

Samsung bekräftar att en ny version av telefonen Note 7 kommer att tillverkas i begränsad upplaga och säljas i hemlandet Sydkorea.

Förra veckan skrev vi om rykten att Samsung planerade att återuppliva den olycksdrabbade telefonen #Note 7, i form av en uppgraderad specialversion exklusiv för Sydkorea.

Nu har #Samsung bekräftat uppgifterna, och mycket riktigt börjar Galaxy Note 7 Fan Edition säljas den 7 juli. I stort sett är det samma hårdvara som tidigare, men ett nytt batteri med lägre kapacitet ska göra telefonen säker att använda. En annan ny funktion är röstassistenten Bixby som Samsung lanserade med Galaxy S8.

Att skaffa sig en ny Note 7 blir dock inte det lättaste. Förutom att telefonen bara säljs i Sydkorea kommer bara 400 000 exemplar att tillverkas.

Är du sugen på en Note 7?

Kommentarer
1 svar

Den fjärde betaversionen av IOS 11 för utvecklare har precis släppts. Betan innehåller uppdateringar av notiscenter, ikoner, Airdrop med mera.

Microsoft förtydligar nu att Paint inte kommer att försvinna, men att det kommer flytta till Windows Store där det kan laddas ned gratis.

Apple uppges köpa utrustning och investera i forskning och utveckling av OLED-teknik.

IOS 11 kommer med en glädjande nyhet för Wifi-surfare. Apples kommande mobila operativsystem kommer att föredra 5 GHz-nätverk över 2,4 GHz.

Iphone SE kan uppdateras redan nästa månad med ny processor, men bibehållen design.

Det klassiska bildprogrammet Paint till Windows kan snart gå i graven.