Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Twitter testar knapp för falska nyheter

Twitter är hårt drabbat av falska nyheter och så kallade alternativa fakta. Enligt uppgift funderar nu tjänsten på att införa en knapp för att flagga dylika inlägg.

#Twitter är ett populärt medium för att dela artiklar och nyheter, men liksom många andra instanser har plattformen problem med falska nyheter och "alternativa fakta". Enligt Washington Post undersöker nu Twitter möjligheten att flagga dylika inlägg som felaktiga eller skadliga.

Funktionen uppges fortfarande vara i ett prototypstadie, och det är möjligt att den inte alls kommer att lanseras. I ett uttalande till Mashable förnekar en talesperson för Twitter att företaget har planer på en sådan funktion, och att den alls testas.

Problemen med falska nyheter, extremt material och bot-konton är omfattande. Enligt beräkningar gjorda av den fristående tjänsten Twitter Audit är exempelvis 59 procent av Donald Trumps följare på Twitter falska konton eller botar, och så mycket som 66 procent av Hillary Clintons.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.