Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Köpråd: Macbook eller Ipad Pro?

Jakob och Ida har testat årets modeller av Macbook och Ipad Pro 10,5 tum. De båda enheterna är oväntat lika på flera områden, så vilken ska du köpa? Läs vidare för tips!

Under första halvan av 2017 har Apple släppt nya Ipad-modeller och uppgraderat Macbook. Med IOS 11 på gång blir det klart klurigare att välja mellan Macbook och Ipad Pro. Och för att göra allt något mer komplicerat finns också den billigare Ipad-modellen som vi kallar Ipad (2017) att ta ställning till.

För att summera videoklippet ovan; söker du en liten, smidig dator att ta med och känner att Mac OS är det enda för dig – då kan nya Macbook vara datorn för dig. Men lockar IOS 11 och flexibiliteten Ipad Pro erbjuder så ger årets modell mycket prestanda, faktiskt till ett billigare pris än Macbook.

Vill du mest göra vanliga "Ipad-saker": surfa, läsa, spela eller lyssna på musik då kan du spara in många tusenlappar och kolla in Ipad (2017).

Funderar du på att köpa någon av de här produkterna? Har du redan slagit till? Vad blev det i så fall?

Läs också:

Om Macbook
Macbook (2017) – tredje gången gillt

Om Ipad (2017)
Amanda och Jakob testar Ipad (2017)
Ipad 2017: Batteritid som inte överraskar

Om Ipad Pro 10,5 tum
Första intrycken av Ipad Pro 10,5 tum
Ipad Pro 10,5 tum – ett kraftpaket i surfplattekostym
Ipad Pro 10,5 tum – Skärmen och batteriet testas

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
13 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.