Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Läs om nyheterna på 99mac här

Söndagen den 15:e November innebar höststädning på 99.se. Jag och Arvid har jobbat hela dagen med att uppdatera alla komponenter till senaste version och det finns en hel del som hänt under ytan. Istället för att släppa på med alla nya funktioner ikväll så kommer vi göra det steg-för-steg dom närmaste två veckorna!

Detta har hänt idag:

Personliga bildarkiv
Varje medlem har nu ett eget bildarkiv speciellt anpassat för forumet. Nu har du gott om utrymme för dina bilder och du kan skapa egna album som sparas på din profilsida. Bilderna skalas ner till 600 pixlars bredd automatiskt och under varje bild får du en färdig kodsnutt så att du kan använda bilderna i forumtrådarna. (finns under rubriken BB Code under bilden)

Exempel på hur det kan se ut:

Bildalbum:
http://www.99.se/medlem/bj%F6rnstr%F6m-album-blandade+bilder+2009.html

Bild: Nissan GT-R

Du hittar ditt eget bildalbum här:
http://www.99.se/album/

Veteraner och Seniorer
99.se består nästan uteslutande av användarskapat material och vi har enormt mycket att tacka våra veteraner för deras insats genom åren. I januari 2009 introducerade vi begreppet "Veteran" och idag tar vi det ytterligare ett steg:

- Medlemmar med fler än 200 inlägg får automatiskt titeln Senior på 99.se.

- Medlemmar med fler än 500 inlägg och minst 1000 dagar (tre år) på 99.se kommer i fortsättningen bära titeln Veteran. Som Veteran kommer du få en mängd förmåner i linje med Supportertiteln som tack för din långa, trogna tjänst här. Bland annat är vår 99Lounge öppen för er från och med idag och vi kommer minimera mängden annonser (endast Premiumannonser visas). Fler förmåner kommer innan jul!

Medlemstitlarna är nu justerade enligt ovan.

Småändringar i forumen
Nyhetsforumen har fått små ändringar. Nu skiljer vi på redaktionellt material (Nyheter) och användarskapat material (Notiser). Notiser kan alla skapa men Nyheter kan endast 99 teamet skapa.

En annan förändring är att 99.se forumen (med bland annat feedback) nu finns längst ner i forumet. Det blir ett bättre fokus på våra kärnämnen på det sättet.

Feedback
Vi har samlat all feedback i denna tråd:
http://www.99.se/feedback/272397-feedback-99-uppdatering-2009-11-15-a.html

Kommentarer
74 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.