Rykte: Iphone 8 får snabbladdning

Nästa Iphone får snabbare laddning tack vare en kraftig 10W-laddare med USB Type-C-anslutning.

En bonusfunktion för ägare av Apples nya Ipad Pro-modeller är möjligheten att ladda enheten snabbare genom att ansluta den till en USB Type-C-laddare. Detta medföljer dock inte i kartongen, utan både den kraftigare laddaren och en Lightning-USB-kabel måste köpas separat. Annars laddas plattan normalt med den medföljande Lightning-laddaren.

Redan tidigare i år spådde dock analytikern Ming-Chi Kuo att årets nya Iphone-modeller kommer att levereras med en USB Type-C-ansluten laddare för snabbare uppladdning av batteriet. Liknande uppgifter kommer nu också från analytikern Blayne Curtis på Barclays, som menar att Iphone 8 får en 10W-laddare och en kabel som ansluts med USB Type-C till laddaren och Lightning till själva telefonen. Detta skriver Macrumors.

Tidigare Iphone-modeller har alla använt en laddare på 5W som ansluts via en äldre USB Type-A-kontakt.

Vad tycker du, är snabbladdning en bra grej?

Kommentarer
3 svar

Den fjärde betaversionen av IOS 11 för utvecklare har precis släppts. Betan innehåller uppdateringar av notiscenter, ikoner, Airdrop med mera.

Microsoft förtydligar nu att Paint inte kommer att försvinna, men att det kommer flytta till Windows Store där det kan laddas ned gratis.

Apple uppges köpa utrustning och investera i forskning och utveckling av OLED-teknik.

IOS 11 kommer med en glädjande nyhet för Wifi-surfare. Apples kommande mobila operativsystem kommer att föredra 5 GHz-nätverk över 2,4 GHz.

Iphone SE kan uppdateras redan nästa månad med ny processor, men bibehållen design.

Det klassiska bildprogrammet Paint till Windows kan snart gå i graven.