Rykte: Samsung släpper specialversion av Note 7

Den olycksdrabbade telefonen Note 7 är uppenbarligen saknad av många användare, och Samsung uppges nu planera en begränsad återkomst i hemlandet Sydkorea.

Förra året drabbades #Samsung av problem när ett flertal exemplar av den populära telefonen #Galaxy Note 7 överhettades och fattade eld. Det hela slutade med att Samsung återkallade produkten, och genomförde en utredning om vad som gått snett.

Trots problemen verkar försäljningen av flaggskeppet Samsung Galaxy S8 gå bra, och många användare gillade uppenbarligen Note 7. Enligt en rapport från Wall Street Journal planerar nu Samsung en specialmodell av Note 7, som ska släppas i begränsad upplaga i Sydkorea.

Galaxy S7 Note "Fandom Edition" ska dock innehålla uppgraderade komponenter och förhoppningsvis vara säker. Enligt rapporten kan upp till 400 000 enheter tillverkas och säljas exklusivt via tre av landets teleoperatörer.

Läs mer:

Samsung presenterar Note 7
Krönika: Dags att skrota Note 7
Samsung återkallar alla Note 7
Note 7 dyr affär för Samsung
Därför brann Note 7

Kommentarer
9 svar

Den fjärde betaversionen av IOS 11 för utvecklare har precis släppts. Betan innehåller uppdateringar av notiscenter, ikoner, Airdrop med mera.

Microsoft förtydligar nu att Paint inte kommer att försvinna, men att det kommer flytta till Windows Store där det kan laddas ned gratis.

Apple uppges köpa utrustning och investera i forskning och utveckling av OLED-teknik.

IOS 11 kommer med en glädjande nyhet för Wifi-surfare. Apples kommande mobila operativsystem kommer att föredra 5 GHz-nätverk över 2,4 GHz.

Iphone SE kan uppdateras redan nästa månad med ny processor, men bibehållen design.

Det klassiska bildprogrammet Paint till Windows kan snart gå i graven.