Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Samsung släpper specialversion av Note 7

Den olycksdrabbade telefonen Note 7 är uppenbarligen saknad av många användare, och Samsung uppges nu planera en begränsad återkomst i hemlandet Sydkorea.

Förra året drabbades #Samsung av problem när ett flertal exemplar av den populära telefonen #Galaxy Note 7 överhettades och fattade eld. Det hela slutade med att Samsung återkallade produkten, och genomförde en utredning om vad som gått snett.

Trots problemen verkar försäljningen av flaggskeppet Samsung Galaxy S8 gå bra, och många användare gillade uppenbarligen Note 7. Enligt en rapport från Wall Street Journal planerar nu Samsung en specialmodell av Note 7, som ska släppas i begränsad upplaga i Sydkorea.

Galaxy S7 Note "Fandom Edition" ska dock innehålla uppgraderade komponenter och förhoppningsvis vara säker. Enligt rapporten kan upp till 400 000 enheter tillverkas och säljas exklusivt via tre av landets teleoperatörer.

Läs mer:

Samsung presenterar Note 7
Krönika: Dags att skrota Note 7
Samsung återkallar alla Note 7
Note 7 dyr affär för Samsung
Därför brann Note 7

Kommentarer
9 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.