Dokumentär om Puff Daddy nu på Apple Music

Apple fortsätter att satsa på rörlig bild för att locka fler till musiktjänsten Apple Music, och nu det senaste som fått premiär är en hiphop-dokumentär.

Musiktjänsten #Apple Music har på senare tid breddat sitt utbud med en del videomaterial. Bland annat har reality-tävlingen Planet of the Apps haft premiär, och Carpool Karaoke kommer senare i sommar. Men Apple lockar också med en del musikdokumentärer, av vilka den senaste heter Can't Stop Won't Stop: A Bad Boy Story.

Dokumentären handlar om skivbolaget Bad Boy Entertainment, som grundades av Sean Combs mer känd som Puff Daddy och senare P Diddy. Bolaget har förutom Diddy samlat hiphop-artister som The Notorius B.I.G., G-Dep, Faith Evans och många andra. Dokumentären innehåller också intervjuer av bland andra Lil Kim, Mary J Blige och Apple Music-profilen Jimmy Lovine.

Apple Music har sedan tidigare bland annat en dokumentärfilm om den välkända trummaskinen Roland TR-808.

Kommentarer
1 svar

Den fjärde betaversionen av IOS 11 för utvecklare har precis släppts. Betan innehåller uppdateringar av notiscenter, ikoner, Airdrop med mera.

Microsoft förtydligar nu att Paint inte kommer att försvinna, men att det kommer flytta till Windows Store där det kan laddas ned gratis.

Apple uppges köpa utrustning och investera i forskning och utveckling av OLED-teknik.

IOS 11 kommer med en glädjande nyhet för Wifi-surfare. Apples kommande mobila operativsystem kommer att föredra 5 GHz-nätverk över 2,4 GHz.

Iphone SE kan uppdateras redan nästa månad med ny processor, men bibehållen design.

Det klassiska bildprogrammet Paint till Windows kan snart gå i graven.