Apple släpper tangentbord med numerisk del

Efter Apples Keynote under WWDC är Apple-butiken återigen öppen. Ett tillskott i butiken är ett Magic Keyboard med numerisk del.

Apple-butiken har återigen öppnat och Apple har fyllt den med nya produkter. Alla som längtat efter ett #Magic Keyboard med numerisk del kan nu jubla. Tangentbordet är sig likt om något bredare, för att göra plats för den numeriska delen.

Tangentbordet har även försetts med navigeringstangenter och piltangenter i full storlek. Enligt Apple ska det gå att använda tangentbordet i upp till en månad eller ännu längre innan det behöver laddas.

Magic Keybord kostar 1 495 kronor. För att kunna använda tangentbordet krävs en Mac med Bluetooth och Mac OS 10.12.4 eller senare. Det fungerar även med IOS-enheter som har IOS 10.3 eller senare.

Kommentarer
22 svar

Apple och Paypal är bara några exempel på företag som efter händelserna i Charlottesville i USA tar krafttag mot hatsajter.

Den irländska regeringen kommer att följa EU-domen och kräva tillbaka 13 miljarder euro i restskatt från Apple, men vidhåller att de inte gjort något olagligt.

Efter ett gäng billigare telefoner är det nu dags för HMD att släppa sitt första flaggskepp som bär namnet Nokia 8.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Enligt nya rapporter kommer Apple att spendera omkring åtta miljarder kronor på eget videomaterial till Apple Music. Upp till tio nya serier ska släppas till tjänsten det kommande året.

Instagram rullar ut en ny – fast gammal och välbeprövad – funktion, nämligen trådade kommentarer.