Apple släpper tangentbord med numerisk del

Efter Apples Keynote under WWDC är Apple-butiken återigen öppen. Ett tillskott i butiken är ett Magic Keyboard med numerisk del.

Apple-butiken har återigen öppnat och Apple har fyllt den med nya produkter. Alla som längtat efter ett #Magic Keyboard med numerisk del kan nu jubla. Tangentbordet är sig likt om något bredare, för att göra plats för den numeriska delen.

Tangentbordet har även försetts med navigeringstangenter och piltangenter i full storlek. Enligt Apple ska det gå att använda tangentbordet i upp till en månad eller ännu längre innan det behöver laddas.

Magic Keybord kostar 1 495 kronor. För att kunna använda tangentbordet krävs en Mac med Bluetooth och Mac OS 10.12.4 eller senare. Det fungerar även med IOS-enheter som har IOS 10.3 eller senare.

Kommentarer
22 svar

Med IOS 11 blir IOS världens största plattform för förstärkt verklighet. Apple har släppt ramverkat AR-kit till utvecklare som visar upp möjligheterna i flera videoklipp.

Som utannonserat under WWDC har Apple nu gjort en första betaversion av IOS 11 för Iphone och Ipad tillgänglig för allmänheten.

Gör telefonen till en livräddare

Skaffa dig ett medicinskt ID

IOS innehåller en enkel funktion som kan rädda ditt liv. Har du inte redan aktiverat och fyllt i ditt medicinska ID berättar vi hur du gör här.

Är du nyfiken på skärmen på nya Ipad Pro? Läs då vidare för nu har vår expert Thomas Ytterberg undersökt den noga. Ida har dessutom testat batteriet.

Google kommer inte längre att söka igenom inboxen i Gmail för att bättre kunna rikta annonser.

Apples kommande superdator Imac Pro kan få både Intels serverklassade Purley-processorer innanför skalet, och stöd för Touch ID.