Rykte: Bozoma Saint John lämnar Apple

Enligt rykten har marknadsansvarige Bozoma Saint John bestämt sig för att sluta på Apple Music.

Apples marknadsansvarige på #Apple Music, Bozoma Saint John, kan vara på väg att lämna företaget. Hon blev en del av #Apple i samband med uppköpet av Beats Music och dessförinnan jobbade hon på avdelningen för musik och underhållning på Pepsi.

Förra året höll hon en minst sagt minnesvärd presentation under WWDC, men enligt nyhetssajten Axios planerar Bozoma Saint John nu alltså att söka sig vidare. Apple har avböjt att kommentera uppgifterna.

Apple och Paypal är bara några exempel på företag som efter händelserna i Charlottesville i USA tar krafttag mot hatsajter.

Den irländska regeringen kommer att följa EU-domen och kräva tillbaka 13 miljarder euro i restskatt från Apple, men vidhåller att de inte gjort något olagligt.

Efter ett gäng billigare telefoner är det nu dags för HMD att släppa sitt första flaggskepp som bär namnet Nokia 8.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Enligt nya rapporter kommer Apple att spendera omkring åtta miljarder kronor på eget videomaterial till Apple Music. Upp till tio nya serier ska släppas till tjänsten det kommande året.

Instagram rullar ut en ny – fast gammal och välbeprövad – funktion, nämligen trådade kommentarer.