Rykte: Bozoma Saint John lämnar Apple

Enligt rykten har marknadsansvarige Bozoma Saint John bestämt sig för att sluta på Apple Music.

Apples marknadsansvarige på #Apple Music, Bozoma Saint John, kan vara på väg att lämna företaget. Hon blev en del av #Apple i samband med uppköpet av Beats Music och dessförinnan jobbade hon på avdelningen för musik och underhållning på Pepsi.

Förra året höll hon en minst sagt minnesvärd presentation under WWDC, men enligt nyhetssajten Axios planerar Bozoma Saint John nu alltså att söka sig vidare. Apple har avböjt att kommentera uppgifterna.

Med IOS 11 blir IOS världens största plattform för förstärkt verklighet. Apple har släppt ramverkat AR-kit till utvecklare som visar upp möjligheterna i flera videoklipp.

Som utannonserat under WWDC har Apple nu gjort en första betaversion av IOS 11 för Iphone och Ipad tillgänglig för allmänheten.

Gör telefonen till en livräddare

Skaffa dig ett medicinskt ID

IOS innehåller en enkel funktion som kan rädda ditt liv. Har du inte redan aktiverat och fyllt i ditt medicinska ID berättar vi hur du gör här.

Är du nyfiken på skärmen på nya Ipad Pro? Läs då vidare för nu har vår expert Thomas Ytterberg undersökt den noga. Ida har dessutom testat batteriet.

Google kommer inte längre att söka igenom inboxen i Gmail för att bättre kunna rikta annonser.

Apples kommande superdator Imac Pro kan få både Intels serverklassade Purley-processorer innanför skalet, och stöd för Touch ID.