Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: IOS 11 får ny filhanterare

Kort innan kvällens WWDC-presentation har en ny app dykt upp i App Store, med namnet Files.

Ikväll inleds Apples utvecklarkonferens #WWDC med en keynote-presentation där vi kan vänta oss en rad nyheter vad gäller Apples olika plattformar. Inför presentationen har en gåtfull ny IOS-app från Apple dykt upp i App Store. Appen kräver #IOS 11, och heter kort och gott Files.

Appen går för tillfället inte att laddas ned utan är bara en så kallad platshållare, upptäckt av utvecklaren Steve T-S som rapporterar sitt fynd på Twitter. Detaljer om vad appens funktion är saknas av förklarliga skäl, men namnet antyder att det handlar om ett mer kraftfullt sätt att hantera filer i operativsystemet IOS.

Kraftigare filhantering är en funktion som många proffsanvändare önskat sig från IOS, och det är möjligt att #Apple kommer att ebjuda detta i form av en systemapp. Därmed skulle heller inte hela IOS behöva göras om, och de användare som inte behöver funktionen kan ta bort appen. Förhoppningsvis vet vi med om vad Files är för något efter kvällens presentation.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.