Pixelmator har ny app på gång

Utvecklarna bakom bildredigeringsverktyget Pixelmator har något nytt på gång, som de själva kallar "det största vi någonsin gjort".

Bildredigeringsverktyget Pixelmator släpptes i sin första version 2007 för Mac, och 2014 kom också en IOS-version av appen. Pixelmator brukar uppdateras regelbundet med nya funktioner som utnyttjar nyheter i Apples system Mac OS och IOS, och är därför ett populärt alternativ till Photoshop bland Apple-entusiaster.

Nu har utvecklarna bakom #Pixelmator en helt ny app på gång, specifikt för Mac. Exakt vad det handlar om avslöjas inte, men av ikonen och en liten glimt av ett fönster att döma handlar det om någon form av grafik- eller fotoverktyg.

Saulius Dailide är chef över utvecklingsgruppen på Pixelmator, och skriver så här på sin blogg om den nya appen:

"Det här är det största vi någonsin gjort. Den mest innovativa, vackra och kraftfulla sak vi någonsin gjort. Och dessutom det mest Mac-aktiga vi någonsin gjort. Detta är vad det legendariska Pixelmator-teamet har jobbat på i hemlighet och med extrem passion under fem hela år."

Redaktionen på 99mac är självklart pepp, och lovar att hålla koll på vad Pixelmator har i bakfickan den här gången. När appen kan komma att släppas är fortfarande ett mysterium.

Läs mer:

Pixelmator för IOS är vägen till proffsiga bilder