Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Pixelmator har ny app på gång

Utvecklarna bakom bildredigeringsverktyget Pixelmator har något nytt på gång, som de själva kallar "det största vi någonsin gjort".

Bildredigeringsverktyget Pixelmator släpptes i sin första version 2007 för Mac, och 2014 kom också en IOS-version av appen. Pixelmator brukar uppdateras regelbundet med nya funktioner som utnyttjar nyheter i Apples system Mac OS och IOS, och är därför ett populärt alternativ till Photoshop bland Apple-entusiaster.

Nu har utvecklarna bakom #Pixelmator en helt ny app på gång, specifikt för Mac. Exakt vad det handlar om avslöjas inte, men av ikonen och en liten glimt av ett fönster att döma handlar det om någon form av grafik- eller fotoverktyg.

Saulius Dailide är chef över utvecklingsgruppen på Pixelmator, och skriver så här på sin blogg om den nya appen:

"Det här är det största vi någonsin gjort. Den mest innovativa, vackra och kraftfulla sak vi någonsin gjort. Och dessutom det mest Mac-aktiga vi någonsin gjort. Detta är vad det legendariska Pixelmator-teamet har jobbat på i hemlighet och med extrem passion under fem hela år."

Redaktionen på 99mac är självklart pepp, och lovar att hålla koll på vad Pixelmator har i bakfickan den här gången. När appen kan komma att släppas är fortfarande ett mysterium.

Läs mer:

Pixelmator för IOS är vägen till proffsiga bilder

Kommentarer
10 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.