Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Sid Meier's Railroads uppdateras för Mac OS

Feral har uppdaterat spelet Sid Meier's Railroads för full kompatibilitet på senaste versionen av Mac OS.

Sid Meier är en levande legend inom spelvärlden, och ligger bakom många sucéer så som Civilization, Colonization och Pirates. Ett av Meiers mindre kända spel är Railroads från 2006, som i sin tur är en uppdaterad version av Railroad Tycoon från 1990. Målet i spelet är att i egenskap av en järnvägsmogul bygga upp ett handelsimperium med järnvägslinjer mellan städer.

Sid Meier's Railroads finns sedan tidigare i en Mac-version där studion Feral ansvarat för portningen. Nu har Feral uppdaterat spelet så att det är helt kompatibelt med senaste versionen av Mac OS. Alla som saknar barndomens modelljärnväg kan därför köpa spelet via Ferals webbplats eller Mac App Store, där det kostar 189 kronor.

För mer järnvägsrelaterat, läs också:

Speltest: Ticket to Ride räcker hela resan (2014-06-12)
Test: Airpods på tåget (2016-12-22)

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.