Sid Meier's Railroads uppdateras för Mac OS

Feral har uppdaterat spelet Sid Meier's Railroads för full kompatibilitet på senaste versionen av Mac OS.

Sid Meier är en levande legend inom spelvärlden, och ligger bakom många sucéer så som Civilization, Colonization och Pirates. Ett av Meiers mindre kända spel är Railroads från 2006, som i sin tur är en uppdaterad version av Railroad Tycoon från 1990. Målet i spelet är att i egenskap av en järnvägsmogul bygga upp ett handelsimperium med järnvägslinjer mellan städer.

Sid Meier's Railroads finns sedan tidigare i en Mac-version där studion Feral ansvarat för portningen. Nu har Feral uppdaterat spelet så att det är helt kompatibelt med senaste versionen av Mac OS. Alla som saknar barndomens modelljärnväg kan därför köpa spelet via Ferals webbplats eller Mac App Store, där det kostar 189 kronor.

För mer järnvägsrelaterat, läs också:

Speltest: Ticket to Ride räcker hela resan (2014-06-12)
Test: Airpods på tåget (2016-12-22)

Det är fredag och det firar vi med att titta på den senaste filmen från en drönare som flugit över Apple Park.

Affinity Photo för Ipad såldes till en början till ett reducerat pris, men nu berättar utvecklarna att det lägre priset blir kvar.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Med några nya videoklipp demonstrerar Apple IOS 11-funktioner för Ipad och Ipad Pro.

Apple och Paypal är bara några exempel på företag som efter händelserna i Charlottesville i USA tar krafttag mot hatsajter.

Den irländska regeringen kommer att följa EU-domen och kräva tillbaka 13 miljarder euro i restskatt från Apple, men vidhåller att de inte gjort något olagligt.