Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Mer Pokémon i mobilen med Magikarp Jump

Pokémon Go blir inte det sista spelet som låter dig leka med fantasirika kreatur i telefonen. Magikarp Jump är den senaste titeln till IOS och Android.

Pokémon Go blev en fenomenal succé när det lanserades till IOS och Android under våren 2016. Museum fick införa förbud mot appen och zombie-liknande horder drog fram över gator och torg världen över. Nu finns ett nytt spel från Pokémon Company ute i App Store och Google Play Store och namnet är Magikarp Jump.

Spelet fokuserar likt namnet antyder på det fiskbaserade kreaturet Magikarp. Du ska fiska upp olika bra varianter av Magikarp, träna dem så att det blir starkare, mata dem med allt bättre mat så att de växer, tävla och gå upp i nivå som Magikarp-tränare, med mera.

Spelet är gratis att spela, men om du tycker att dina fina fiskar utvecklas lite väl långsamt kan du köpa allehanda resurser för att snabba på processen med riktiga pengar. Trots att du är begränsad till att tävla med Magikarps kan andra Pokémon-typer ansluta till din hejaklack och ge dig diverse bonus-förbättringar.

Det återstår att se hur populärt Magikarps mobila spel blir, och hur många andra Pokémon som belönas med ett eget spel.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.