Fulkultur gräver i musiksamlingen

I det senaste avsnittet dyker våra fulkulturister ned i sina skivsamlingar, och pratar om den nördiga musiken, och nördiga musiker.

Ni lyssnar väl på #Fulkultur, podden som belyser kulturella yttringar som inte anses passande i de fina salongerna, men som får alla nördars hjärtan att bulta lite extra.

Hela 39 avsnitt har det nu hunnit bli, och i det senaste tar sig en skäggig panel an det stora och breda ämnet musik. Finns det särskilt nördig musik, och särskilt nördiga musiker? Följ med när Calle Johansson Sundelius, Tomas Helenius, Andreas Eklöv och Jakob Nilsson dyker djupt ner i sina skivsamlingar och pratar både barndomens skivor och nutidens spellistor.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Det går att prenumerera på podden via RSS eller Itunes och Fulkultur har dessutom en egen Tumblr-sida där länklista och alla avsnitt samlas. Podden finns dessutom representerad på Facebook, Instagram och Twitter. Som vanligt tar vi tacksamt emot all form av feedback. Berätta också gärna vad ni skulle vilja höra oss diskutera i framtida avsnitt.