Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Vill du vara med och utveckla nya 99mac?

Planeringen för 99.se 2.0 har pågått i ett par månader men vi känner att något saknas. Rättare sagt någon saknas. Kanske är det du som ska kliva in i utvecklarteamet bakom 99.se?

Vi är snart redo för inflyttning i nya coola lokaler mitt i Stockholm City. Takvåning på en kyrka inredd av Runar Sögaard. Där står snart en maxad Mac Pro QuadCore med tillhörande 30" skärm och väntar på en duktig juniorutvecklare.

Det här tror jag är en bra beskrivning på dig:

- Tycker det är spännande att lära sig saker.
- Bygger sajter och programmerar på fritiden.
- Vana av att utveckla inom PHP/MySQL.
- Problemlösare.
- Macanvändare.
- Du gillar att ha kul på jobbet!

Man skulle kunna göra listan hur lång som helst men det viktigaste är att du tycker det är kul att bygga sajter och jobba i projekt med ett skönt gäng.

Låter det intressant? Hör av dig till mig!
martin.bjornstrom (at) 99mac.com

PS. Belak och Arvid heter två killar som hoppat in i 99.se utvecklarteamet under dom senaste åren och båda två har gått vidare och gjort ganska schyssta karriärer av erfarenheterna. Med andra ord misstänker jag att om vi trivs ihop så blir det långvarigt

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.