Google I/O 2017

Google Assistant släpps till Iphone

Googles smarta digitala assistent finns nu tillgänglig på Iphone.

Googles utvecklarkonferens I/O har nu kört igång, och under den inledande presentationen meddelades att den digitala röstassistenten Google Assistant nu finns tillgänglig på IOS. Detta i linje med tidigare uppgifter.

Som väntat verkar Google Assistant endast finnas tillgänglig i USA inledningsvis. Google utlovade stöd för ännu fler språk inom kort, men svenska var inte ett av de språk som nämndes.

Sjuttontummaren gör följe med en rad andra Apple-produkter som hamnar på Apples lista över föråldrade produkter som inte längre stöds.

Routrar är inte direkt den sexigaste teknikprylen på marknaden och många gör sitt bästa för att dölja den svarta klumpen så gott det går. Asus hoppas dock på bättring med sin nya trådlösa router.

I Taiwan inleds snart datormässan Computex, och Asus tjuvstartar genom att visa upp en ny hybriddator som blir tunnast i klassen.

Prislappen för Samsungs senaste flagskeppsmodell Galaxy S8 som presenterades i slutet av mars skiljer sig mycket beroende på vilket land du köper mobiltelefonen i.

Kinesiska Huawei gör ett utfall mot marknaden för bärbara datorer med sin Macbook-liknande och tunna Matebook X.

Feral har uppdaterat spelet Sid Meier's Railroads för full kompatibilitet på senaste versionen av Mac OS.